Twatasha Logo Background

Initiatieven

De Twatasha stichting onderneemt verschillende initiatieven om geld bijeen te brengen.
We werken samen met bedrijven, privé initiatieven en subsidieorganisaties.
Samen met onze sponsors organiseren we Fancy Fairs.

Zo hebben we dit jaar op verschillende kerstmarkten producten verkocht die gemaakt zijn door de lokale bevolking, zoals: ovenwanten, slabbetjes, kerstdecoraties.

Januari 2010

Op 7 januari 2010 is de Winterfair op de Lemmer locatie van het ZZC gehouden. (Verzet vanwege onbegaanbare wegen op 17 december)
Vol enthousiasme hebben de leerlingen van het Zuyderzee College Lemmer geld ingezameld voor de stichting Twatasha om daarmee boeken en andere leermiddelen te kunnen financieren voor de leerlingen van de Kasondi Community School en de Twatasha Community School in Lusaka/Zambia. Zo verkochten de leerlingen o.a. snert, taart en koekjes, hamburgers en zelfgemaakte spulletjes. Daarnaast vonden er allerlei activiteiten plaats zoals blikgooien, spijkerbroekhangen en spijkerslaan. We bedanken de leerlingen en het team van het Zuyderzee College Lemmer voor hun extra inzet om na het afblazen van de Kerstmarkt vanwege het barre winterweer, dit grote enthousiasme aan de dag te leggen en de Wintermarkt tot dit enorme succes te maken.


  De Cheque De overhandiging

Maandagochtend 11 januari is aan Anne-Marie van Hooijdonk een cheque uitgereikt van Eu 1373,34.
Na een heerlijk avondje winterfair een geweldig resultaat.
De kinderen van de Twatasha scholen zeggen "ZIKOMO"  ( bedankt in hun eigen taal)

Kerstmarkt 2008 in Emmeloord

kerst1kerst2kerst3

Verjaardagskalender (PDF file)